Je suis très contente - Reisverslag uit Royan, Frankrijk van Lola Damstra - WaarBenJij.nu Je suis très contente - Reisverslag uit Royan, Frankrijk van Lola Damstra - WaarBenJij.nu

Je suis très contente

Door: Lola Damstra

Blijf op de hoogte en volg Lola

01 September 2009 | Frankrijk, Royan

Wauw, ik kan niet geloven dat ik hier ben.
Ik geloof dat ik het enorm getroffen heb.
Ben weg bij mevr. Linedanser.
En dat werd ook tijd, ze begon me de keel uit te hangen.
Ze vond zichzelf erg leuk en maakte dus de hele tijd idiote grapjes waar ze zelf vervolgens enorm hard om ging lachen. Ze voerde de hele dag gesprekken met haar hond, wat tot daar aan toe is, maar niet op een normale manier hoor, nee alsof het een baby'tje is.
Oh en daarbij komt nog het rijden. Ze rijdt a. 80 kilometer per uur. Op de snelweg.
En ze rijdt graag keihard verkeerd waarna ze even oeps zegt en lacht als een schaapje. Dat is niet oeps stomme trut. Dat is onnozel!
maar goed, genoeg doorgedraaft. Ik ben nu hier.

Ik zal even mijn aankomst beschrijven.

het begon al toen ik de oprit opreed; een prachtig huis met een enorme tuin.
In die tuin liep een lief hondje en achterin lag in de zon een zwembad.
we gingen het huis binnen; een ruime, lichte keuken, met uitzicht op de tuin.
keuken was zo'n moderne keuken met kookeiland en alles , de muren zijn van glas.
verder was het huis ook heel aardig; twee woonkamers, nog een keuken, twee badkamers en vier slaapkamers. Niks te klagen dus. Ook kan ik genieten van mijn eigen tweepersoonsbed (:
aha goed huis dus.
maar nee hoor daar bleef het niet bij, ik heb het ook nog eens enorm getroffen met mijn gastgezin:
moeder Veronique: bruin haar & klein. Ontzettend lief.
Papa Bruno: op de achtergrond, werkt veel, erg droog, aardig.
Zusje Estelle: hmm, weet ik het nog niet zo mee..
Dan hebben we ook nog eens het eten. Oh heerlijk;
die fransen doen niet aan even snel een broodje smeren. Drie keer per dag wordt de tafel gedekt en de hele koelkast geplunderd. Alles wordt tevoorschijn gehaald. Fruit, kaas, vlees, brood, salades de hele shebang.
Dus nadat ik rondgeleid was ben ik met Estelle naar la plage geweest.
Heb haar vrienden ontmoet; Marion, Charles, Jean, et Matthias. Blauwe zee, fijn strand, palmbomen enorme strand huizen en 33 graden! Heerlijk
Met zijn allen gezeild en gezwommen.
En nu lig ik hier weer aan ma propre piscine, in het zonnetje
te genieten van dit avontuur.

Viva la France.

Kai:

relaxed miauw

• 01 September 2009 - 20:57

Opa En Oma Damstra:

Je eerste verslag gelezen. Dat ziet er wel goed uit. Dean heeft ons deze site doorgegeven.Dit vinden we heel leuk en gaan elke dag even kijken.Dikke knuffel en kusjes van opa en oma.

• 03 September 2009 - 15:55

Je suis très contente

28 Augustus 2009

L'aventure a commencé
Lola

Favoriete bezigheden: Sporten, vriendinnen, tv, iPod, zeilen, zon, drankje. Muziek: A Fine Frenzy, Bob Dylan, Counting Crows,CCR, Dusty Springfield,Neil Young, Norah Jones, Rolling Stones, Tom Petty & the Heartbreakers, Van Morrison. TV: Sopranos, Ally McBeal, McLeods Daughters, South Park. Films: Wild At Heart, Pulp Fiction, Godfather, Lion King, PS. I Love You, Titanic, Rebel Without A Cause.

Actief sinds 24 Juli 2009